کد خبر: ۶۱۹۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
رکنا، جواد آزاد مدیرعامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران کشور اظهار داشت: دلایل مختلفی در گرانی گوشت قرمز در کشور وجود دارد که برخی از آن‌ها ازعدم توجه سیاستگذاران به مقوله تولید گوشت قرمز نشات می‌گیرد.

آزاد گفت: اولویت دولت در تخصیص نهاده جهت تولید گوشت مرغ، تخم مرغ، شیر و در گام آخر گوشت قرمز است، بنابراین دامداری که با نرخ غیر دولتی نهاده‌اش را تامین می‌کند نمی‌تواند گوشت تولیدی‌اش را با قیمت مصوب در بازار عرضه کند.
زاد، عامل بعدی در گرانی گوشت را سازوکار نامناسب توزیع بر شمرد و گفت: وقتی شبکه توزیع نامناسب باشد فاصله خرید گوشت از دامدار تا مصرف کننده را برخی دلالان پر می‌کنند و گوشت تولیدی توسط دامدار مستقیم به دست مصرف کننده نمی‌رسد که در این صورت هزینه تمام شده گوشت متحمل هزینه‌های سربار خواهد شد.

قیمت گوشت قرمز در بیست و پنجم اردیبهشت ۱۴۰۰ به شرح زیر است:

نام محصول

قیمت واحد کیلوگرم (تومان)

راسته با استخوان گوسفندی

۱۳۸,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۲۴,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۶۲,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۱۳۸,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۳۶,۰۰۰

گردن گوسفندی

۱۳۱,۰۰۰

قلوگاه گوساله

۹۱,۰۰۰

گردن گوساله

۱۲۶,۰۰۰

فیله پاک کرده گوساله

۱۶۱.۰۰۰

قلم گوساله

۱۵,۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۶۵,۰۰۰

سردست گوسفندی

۱۲۸,۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۲۲.۰۰۰

دمبالیچه گوساله

۹۵,۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۲۲.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۲۳,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۱۳۹,۰۰۰
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"