کد خبر: ۶۱۷۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

ایرنا: همزمان با افزایش خشونت رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها، شرکت حفاری « دیلیک دریاینگ » این رژیم از امضای توافق نامه تجاری غیر الزام‌آور با شرکت نفتی « مبادله » امارات خبر داد.

پایگاه اطلاع رسانی «امارات ۷۱» امروز (سه شنبه) نوشت: بر اساس اعلام شرکت حفاری «دیلیک دریاینگ» طبق توافق نامه یاد شده این شرکت وابسته به رژیم صهیونیستی ۲۲ درصد از سهام خود در میدان گازی «تمار» در شرق مدیترانه به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار را به شرکت نفتی «مبادله» امارات واگذار می‌کند.

شرکت حفاری رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه امضای توافق نامه یاد شده به تصویب وزارت انرژی این رژیم نیاز دارد، گفت که تلاش خواهد کرد تا پایان ماه «می » سال جاری میلادی معامله را به اتمام برساند.

خبرگزاری رویترز نیز از فراهم‌سازی زمینه واگذاری ۲۲ درصد از سهام شرکت «دیلیک دریاینگ» در میدان گازی «تمار» به شرکت اماراتی «مبادله» توسط مقامات رژیم صهیونیستی خبر داد و افزود: فروش سهام این شرکت رژیم صهیونیستی در میدان گازی تمار که دارای سهام بزرگی در بزرگترین میدان گازی «لوثیان» در نزدیکی تمار است در چارچوب اقدامات کابینه رژیم اسرائیل جهت گشودن بازار برای رقابت پذیری بیشتر انجام خواهد شد.

میدان تمار در ۹۰ کیلومتری ساحل شمالی سرزمین‌های اشغالی واقع شده است و تخمین زده می‌شود ۱۰ تریلیون فوت مکعب گاز طبیعی ظرفیت دارد و در عمق حدود پنج هزار متری از کف دریا و در سطح حدود یک هزار و ۷۰۰ متری از آب واقع شده است.

اکتشاف این میدان گازی در سال ۲۰۰۹ اعلام شد.

امارات و بحرین به رغم مخالفت مسلمانان، فلسطینی‌ها و ملت‌های خود در سپتامبر سال گذشته میلادی به عنوان بخشی از توافق نامه‌ای که زیر نظر دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا انجام شد، روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی را عادی کردند.

رژیم صهیونیستی طی سال‌های اخیر به ویژه پس از شیوع کرونا با مشکلات متعدد اقتصادی و افزایش تورم مواجه شده است و این مشکلات موجب گسترش بیش از پیش موج نارضایتی از بی عدالتی های اجتماعی و نابرابری های اقتصادی در سرزمین های اشغالی و افزایش فشار بر رژیم صهیونیستی شده است.

این رژیم درصدد است تا افزون بر بهره برداری سیاسی از توافق عادی سازی روابط با امارات و بحرین زمینه سرمایه گذاری این کشورها در مناطق یهودی نشین سرزمین‌های اشغالی را فراهم و از این طریق مشکلات اقتصادی خود را کاهش دهد


نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"